Huid- en voetensalon

Calendulida

 

Lida Waagmeester | Westererf 9 | 3181 JD ROZENBURG

06-16840842 | KvK  24433070

Welkom.Over Lida.Schoonheidssalon.Pedicure.Massage.Tarieven.Info.

Website ontwerp: Journalinda 2009

www.calendulida.nl

info@calendulida.nl

Ik ben ook dol op de oranje kleur van de calendula. Die werkt positief op je stemming. Daarom komt die warme kleur ook terug in de inrichting van mijn salon.

 

Als schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij de ANBOS, de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie voor de Schoonheidsverzorging.

Als pedicure ben ik lid van Provoet, de brancheorganisatie van en voor pedicures in Nederland.

Ik werk graag met cosmetica met het keurmerk BDIH, de Bond Duitse Industrie en Handelsonderneming voor puur natuurlijke medicinale producten, reformwaren, voedingssupplementen en lichaamsverzorging.

Mijn naam is Lida Waagmeester.

Ik heb in 2007 mijn vakdiploma als schoonheidsspecialiste gehaald via het instituut Dermé in Brielle. Sindsdien ben ik onder meer Weleda Partner Schoonheidsspecialiste.

 

Ik vind het fijn om mensen te verzorgen. Ik verwen mijn klanten met (h)eerlijke producten en geef ze de volle aandacht. Na afloop gaan ze ontspannen en met een schone, verzorgde huid en voeten naar huis.

 

Mijn salon Calendulida is vernoemd naar de calendula, oftewel de goudsbloem. Deze heeft een belangrijke taak in de huidverzorging. Verzorgend, verzachtend en zelfs ontstekingsremmend en wondgenezend.